onsdag 6 april 2011

Dråpligt

Jag blev så fnissig igår. Ska försöka delge er denna fantastiskt dråpliga scen. Jag kommer ut på parkeringen utanför affären i byn där jag bor. En liten skruttig bil är parkerad i fickan bredvid min bil. Passagerardörren står öppen och en gammal, gammal farbror försöker tungt ta sig ur. Jag riktigt ser hur svettig han blir av ansträngningen att försöka resa sig ur sätet. Då börjar bilen plötsligt sakta rulla bakåt. Bakom ratten sitter en lika gammal dam, förmodligen hustrun. Hennes mun gör ett förfärat "O" alltmedan hon försöker få stopp på bilen. "För helvete!" hör jag den gamle farbrorn ryta högt. Allt ordnade sig och bilen stannade och gubben kom ur. Men shit vad jag fnissade hela vägen hem. En dråplig scen som kanske utgör en flash forward...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar