söndag 15 maj 2016

Sköna söndag, gläns Syster P!

Jag vaknar kring kl 5 sista tiden, är nog ljuset och fågelkvittret. Ska försöka somna om, men först plita ned några rader.

Spräng din egen gräns och gläns! Ett av budskapen från gårdagens musikal som för övrigt var fantastisk. Jag gillar essensen i den meningen, den ska jag försöka bära med mig och använda som mantra när jag inte tror på mig själv. Och påminna barnen om när de tvivlar på sig själva.

Systrarna P, det är jag och mina systrar. Har inte tänkt på det uttrycket på länge, men så igårkväll på väg in till föreställningen säger min väninna "vilka fina örhängen du har, visst är det Syster P"? Ni vet hur mycket jag tycker om sådana slumpade sammanträffanden. Jag har sett och beundrat hängena i butikens skyltfönster och slog till i fredags, dock utan koll på märket. Såklart ska jag ha örhängen made by Syster P!

Nu ska jag försöka sova en stund till innan det blir dags för smarrig söndagsfrukost. Har köpt råjuice från Loviseberg samt frusna hallon, blåbär och mango till smoothie, mmm längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar