tisdag 18 november 2014

Samma tankar

Läser vidare bland Norlins texter. En rad jag läste igårkväll, just innan jag släckte och somnade, lyder: "I just want to spend more time with my mind". Precis så kan jag känna ibland och säkert ni med. Är lite så jag kände idag när jag gick där och drömde mig bakåt i våra gamla kvarter. Ville få vara introvert och för mig själv en stund, men såklart knackade verkligheten på dörren just där och då och jag var tvungen att skynda tillbaka till kontoret och ännu ett möte.

En annan textpassage jag gillar och lite självglorifierande känner igen mig i är: 

I have something, I know I do
I just need someone else to see it too
To pinpoint it and let me know
what to do

Jag tror bestämt jag sammanfattat det med "när ska jag bli upptäckt?"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar