torsdag 5 juni 2014

En doft, en insikt och ett fynd

Nu är det åter kväll och jag tänker summera det bästa med dagen.

*När jag cyklade kände jag för första gången i år den ljuvliga doften av jasmin.

*Acceptansen att det är ok att lägga i en lättare växel när det blåser motvind eller går uppför. Jag har en knasig inneboende drivkraft att pressa mig själv genom att genomgående plöja på den tyngsta växeln, men idag förlikade jag mig med att softa när det var motigt och det kändes befriande och gott. En insikt att det är onödigt att komplicera när det går att förenkla.

*Jag har hittat fläderbuskar med massa fina blommor. Fann dem nu ikväll när vi gick tipsrunda med Stinas klass. Imorgon ska vi slå ihop morgondoppet med fläderblomsplockning. Mmm, flädersaft - bara tanken gör mig glad.

Tre bra grejer med dagen alltså; en doft, en insikt och ett fynd. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar