onsdag 4 juni 2014

Först lite mulet, sedan sol

Just idag är en sådan dag när jag i skrivande stund har svårt att komma på tre bra saker med dagen. Är sur efter en dispyt med sonen kring stundande provet i privatekonomi. Han är så envis och hävdar bestämt att läraren har sagt si eller så, spelar ingen roll att jag säger att han nog missförstått och att det säkert var så här och så här läraren menade. Suck.

Men den stolta schäfern med pinnen i munnen från i morse fick det att kittla till av glädje inom mig. Och det var mysigt att gå på skolans loppis och möta massa barn, pedagoger och föräldrar. Nästa höjdare ska nog bli att jag slutar att sura och går och ger min Peppe en stor gosig kram. Han är så bra på att kramas, en av världens bästa tror jag.

Vid närmare eftertanke var det ganska lätt att hitta de där höjdarna ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar