onsdag 24 mars 2010

Smygande inkräktare

Det var ett tag sedan jag skrev. Sista tiden har jag haft fullt upp med något jag antar sorterar under självförverkligande. Eller självbejakan. Nog så viktigt.

Jag följer både en skrivarkurs och en psykologikurs på distans. Gav mig in i terminen med stor entusiasm. Märkte dock snart att prestationen tog överhand till nackel för lusten. Pust! Det var ju just det lustfyllda jag ville vältra mig i. Bejaka. Och så kommer den där smygande prestationspressen och gör sig påmind...

Positivt är att jag tidigt uppmärksammade inkräktaren. Och att jag har kraft att påminna mig själv om det egentliga syftet. Att bara göra sådant jag tycker om. Bara för att jag tycker om att göra det. Schas på dig, prestationsångest!

1 kommentar:

  1. Vi tycker det är lite för långt mellan inläggen. Snälla uppdatera oss... Hoppas det är bra med er alla! Kramar från "ex-sambon" med familj!

    SvaraRadera