söndag 22 november 2009

Glamourlängtan

Idag är det så grått ute. Regn och åter regn. Mörkt fastän timman är tidig. Jag blir alldeles grå jag också. Uttråkad. Längtar efter lite glamour. Just nu känns den fjärran. Jag ser inte ens en glimma av glitter. Jag har fixat, städat, gått i mysbyxor, spelat spel, läst sagor och tagit hand om en förkyld dotter hela veckan. Helgen har fortsatt i samma anda. Känner mig mätt på husmoderslivet nu. Jag skulle hellre sitta i högklackade sandaler, läckra strumpbyxor och en kort klänning i en hotellobby någonstans. Jag som så länge längtat till det mjuka, tysta, lugna. Till ensamheten. Till innerligheten. Jag vill nu ha party och människor runt mig. Skratt. Yta. Röda läppar. Glitter. Bubbel i glasen. Glamour helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar