fredag 26 oktober 2018

Naket

Inatt drömde jag att vi reste iväg. På plats i solen kom jag på att jag hade glömt min bok. Vid närmare eftertanke kom jag på att jag inte hade något bagage med mig alls. Att jag till och med hade glömt att packa. Det var ingen större uppståndelse kring det, mer än att vad jag än skulle göra fattades mig något. Jag gav mig iväg för att handla det nödvändiga, tillsammans med min dotter, men det var en jättesvår trappa att ta sig uppför, och plötsligt hade jag tunga klumpiga pjäxor på fötterna. Min dotter ilade uppåt medan jag knappt kunde finna fotfäste. Pengen jag fått låna tappade jag, fick igen den men höll på att bli lurad, och det enda jag såg väl trappan bestigen var ett fritids och en bar, inga affärer. Men jag minns ett pingisbord inne på fritidset och min tanke att det, det skulle nog min son uppskatta. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar