lördag 31 december 2016

2016

Sitter och funderar på året som snart är slut. Vad som varit bra och vad jag är stolt över. 

Jag har varit bättre på att lyssna inåt och stå upp för det jag tycker och tror på. Det är bra. Må hända har det inte alltid skett på det mjukaste viset, men någonstans måste man ju börja. 

Jag har också utmanat mig själv att stå mer på scenen och utbilda och inspirera. Skräckblandad förtjusning. 

Begrepp som introvert och ambivert har varit viktiga för att förstå mig själv. Just självkännedom har fortsatt att intressera mig och locka. 

Många av mina finaste minnen, de som först kommer till mig när jag blundar och blickar tillbaka, handlar om natur och rörelse. Promenader, cykelturer och joggingrundor. Längs stränder, slingrande bergvägar, vinodlingar och i skogen. Och efteråt svalkande dopp i kylande hav. 

Det har varit ett fint år känner jag nu. Tror det är viktigt att ta sig tid att uppskatta och känna tacksamhet. Att för en stund stanna upp och se till det man har och har fått uppleva istället för att drömma om sådant man inte har och önskar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar