tisdag 19 april 2016

Fokus

Långt ifrån alltid man kan identifiera vad man är sugen på i affären. Men nu lyckades jag med det och fick precis just den lunchen jag var sugen på just precis nu. En kaffe med perfekt skummad mjölk och supergott chiabröd, den ena skivan med avocado och den andra med pastrami och färsk koriander. Man ska inte underskatta den njutning en smakupplevelse ger. Och man ska absolut bejaka suget när det sätter in.

Till maten fortsatte jag med mina funderingar kring vem jag är. Ibland tror jag att jag skulle tjäna på fokus. Verkligen djupdyka i något som är jag och gå hela vägen i det. Som det är nu känns jag lite flummig och vag. Varken eller liksom. Jag gör allt lite halvt. Just fokus i erbjudande med den tydlighet det medför framfördes som en nödvändig framgångsfaktor i en tillväxtstrategi. Eller i en strategi i allmänhet. Så fokus hos mig själv kanske kan hjälpa i fortsatta karriären och livet. Vad brinner jag för? Finn det och våga sedan anamma det till 100 procent. Lite som nu när jag lyckades fokusera bland affärens utbud och finna just det som gjorde mig jättenöjd.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar