onsdag 31 december 2014

Skifte på gång

Nyårsafton. Tid för reflektion. Året som snart är slut har passerat i expressfart. Till och med så att barnen sagt det vid flera tillfällen. Knappt har veckorna börjat förrän de slutat igen, helgerna likaså.

Årets höjdpunkter:
1. Alfons
2. Resan till Cornwall
3. Veckan i Duved
4. Alla morgondopp

Vad önskar jag annorlunda till nästa år? Jag skulle vilja lösa upp greppet jobbet, och därtill relaterade saker, har på mig. Fokusera på lösningar och inte slösa energi och frustration på rundgångar och personligheter. 

Vad vill jag fortsätta med och göra mer av? Ta hand om mig själv. Skratta mycket och omge mig med människor som får mig att må bra. Slösa med kärlek och tid på min familj. Närvara i tid och rum. Bejaka mina infall och idéer och lita till mina känslor.

2015, välkommen!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar