tisdag 19 november 2013

L'importance de l'ambiance

Jag är på dåligt humör. Arg överallt inombords. Tror det är ilska i alla fall. Kan också vara frustration eller någon annan närbesläktad känsla. Är alla dessa röda människor överallt. Inte röda som i politisk identifiering, utan röda enligt DISC analysen. De otåliga, drivna, högpresterande cheferna. De som tror sig veta svaren på allt. De med en jättemun och pyttesmå öron. Och så de tysta gröna kollegerna, de är också irriterande. De som håller med allt och alla men bara i det tysta. Och säkert är det här gula känselsprötet, hon som sitter bakom tangentbordet, frustrerande för en och annan också.

Intressant i sammanhanget är att jag gick in en sväng på Norrgavel nu på lunchen. Bland naturmaterial, dova mjuka färger, kuddar och fårskinn - där fann jag ro. Ilskan och frustrationen bankade inte så intensivt på dörren. Slutsats? Atmosfären är så viktig. Åtminstone för en guling som jag. Så nu ska jag blunda och frottera mig i den stämningen så att jag är balanserad till eftermiddagens  möte i trafikljusets färgställning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar