fredag 10 maj 2013

Tre check

Aldrig har det flugit in en fågel i vår öppna spis. Såklart gjorde en det idag, när Stina och jag är ensamma hemma. Stort pådrag och mycket frustration innan vi till slut lyckades fånga in den lilla skrämda pippin och släppa ut den i friheten.

Fotbollscup i Falkenberg. En spelare blev sjuk strax innan första matchen. Vi åker som hejarklack  upp imorgon och fick uppdraget att ta med Antoine, en nyinflyttad pojke från Afrika. Kan inte svenska, franska hjälpligt. Jag ringde och efter en kort presentation och förfrågan om jag kunde ta med mig Antoine upp till Falkenberg lördag till söndag fick jag som svar "pas de problèmes". Inga curlande föräldrar där inte, jag kunde ju vara vem som helst egentligen. Hur som blir det en spännande bilfärd imorgon med tillfälle att öva franska.

Skulle hälla teriyakisås på laxen. Flaskan var ny och givetvis lossnade flärpen jag skulle dra i. Petade med saxen och tryckte till - jodå, lyckades trycka hål i plastkorken och också ett rejält dito i mitt pekfinger. Sitter nu omplåstrad med rosa Hello Kitty och provar rörligheten.

Check på lyckad fågeljakt, check på fixad inhoppare i fotbollscupen och check på stopp på blodflöde. Tre check på rad alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar