tisdag 20 november 2012

Afternoon thinking

Jag tänkte något intressant tidigare idag. Skulle plitat ned det då, känns grumligt nu när jag försöker återkalla det. Skärpan saknas. Men det handlade om att jag ibland önskar bli invaderad av ett intresse. Eller att jag drömmer om att hitta jobbet med stort J. Det som jag brinner för. Men både ett sådant intresse och ett sådant jobb skulle ju ta plats från tid för eftertanke. Tid från vila och stillhet. Detta i sin tur ledde till att jag ställde mig frågan om inte ett invaderande intresse eller ett slukande jobb utgör en slags flykt från mötet med sig själv? Mötet med sitt inre, sina tankar och frågeställningar. Tror det är många som är lite obekväma i det mötet.

Ja, det var något ditåt mina funderingar gick. Ska grunna vidare ett slag, intressant ämne tycker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar