fredag 29 november 2019

Tomten

Sedan den lille tomten hälsade på mig för typ 15 år sedan och dök upp på min tavla en kort tid senare, har jag inte skymtat honom igen. Förrän idag. Var på föreläsning och kom tidigt till salen. Endast två platser var tagna. Jag satte mig på andra sidan, andra raden, andra platsen från vänster. Fanns en goodiebag vid varje stol. Tittade i min och fann lite smått och gott och en stor chokladtomte. Salen fylldes och värdarna fattade mikrofonen. Hälsade välkomna och berättade om dagens pris; i en av alla goodiebags hade de stoppat en chokladtomte. Jag vågade inte bekänna färg, min granne gjorde det åt mig. Hon fick gå fram och förärades med en julkrans att hänga på dörren. Den fick hon gärna, men tomten fick jag tillbaka. Tänker nu att det var min beskyddare som ville hälsa att min kisse, som nu begett sig till katthimlen, kommer att få det bra där. ❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar