söndag 11 mars 2012

Lite rastlös

Helgen har varit lång. Lång och härlig förstås, men nu känner jag mig lite rastlös. Nästan lite uttråkad. Varför är det så? Jag har suttit vid pianot. Känt för att lära mig något nytt men tröttnat innan jag ens hunnit igenom de två första notraderna. Har läst i min engelska bok och dragit en suck av lättnad när kapitlet tagit slut. Som att läsa i transit, inte riktigt närvara. Har gräddat våfflor och lyssnat på Thåström. Och promenerat till affären i skön vårsol. Hälsat på grannar och utbytt leenden med folk jag inte känner. Ändå som sagt en känsla av rastlöshet och uttråkan. Tror bestämt jag måste odla något intresse igen. Plugga något eller varför inte anmäla mig till en ny skrivarkurs. Det räcker inte med siffror för att hålla hjärnan nöjd och tillfreds.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar