måndag 4 juli 2022

Passionerade

​Det är förtjusande att möta någon som är i sitt rätta element. På systembolaget är det vanligt, personalen är så kunnig och tjänstvillig att det är en ynnest att vara kund. Eller den där gången i färghandeln i Malmö när jag behövde en ram till min Frida Kahlo-plansch och fick en föreläsning om hela hennes liv på köpet. Eller tågkonduktören mellan Malmö och Lund som så hjärtligt gladde alla morgonpendlare att han fick en ros av en av dem. Eller som bibliotekarien på Lomma bibliotek idag. Så intresserad, hjälpsam och ivrig att finna mig vad jag önskade. Nu har jag fyra gobitar till böcker som väntar på mig och står på kö till ytterligare tre. Passion tror jag bestämt är den gemensamma nämnaren för dessa fantastiska människor. 🙏

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar