fredag 7 augusti 2020

Lyckans ost

Värmebölja råder och med den knökfulla stränder och smockade bryggor. Förtar min njutning med alla dessa högljudda människor runtomkring. Då har vi huset i skogen vid sjön att åka till. Kom hit sent i eftermiddags. Tyst, vindstilla och blå himmel. Bara vi på bryggan och friskt vatten. En GT på det nylagda trädäcket. En stunds eftermiddagslur. Sedan podcast och rapp skogspromenad. Fint avsnitt med mycket känslor och närvaro. Kom tillbaka till nästan klar middag med härlig doft från både grill och ugn. Jag hann ta ett svalkande dopp, varmt att gå genom skogen trots trädens skugga. Mysigt att krypa in i min nytvättade badrock efter badet. Nu har jag landat på trädäcket igen, blivit serverad ett glas vin och snart dukas maten fram. Jag är en lyckans ost. 🌼

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar