söndag 12 april 2020

Varför krångla till det?

Inatt drömde jag något intressant. Inte där och då, men nu i efterhand. Jag skulle iväg, hade bråttom, och visste inte vad jag skulle ha på mig. Hittade en väst och en scarf, behövde en långärmad svart T-shirt att ha under. Som jag letade! Och klockan var emot mig. Bland rentvätten, i allas garderober (både i de som finns i mitt hus nu och i de som fanns i mitt barndomshem). Ingen svart långärmad tröja någonstans och jag var så stressad. Hade en puls på 190. Till slut tog en annan tröja som hängde på en galge. Den var inte optimal, och nu fick jag strunta i västen och scarfen, men den dög och jag slapp letandet och stressen. Så enkelt. Och lösningen hängde där på en galge hela tiden. Intressant som sagt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar