söndag 26 april 2020

Eva och jag i 6 km

Idag gav jag mig på ett nytt marathon, den här gången är tanken jogging alla sju dagarna. Jag var inte jättesugen, mer att jag behövde ett projekt, så för att göra rundan lite mysigare tog jag sällskap av Eva Dahlgren. Vilka vackra texter hon har. Var särskilt de här två raderna jag fastnade för:

"Man lever ett liv med alla saker som man gör
Men själen sjunger helt andra sånger som ingen hör"

Jag känner igen mig i de raderna. Tror jag har ett rikt inre liv och att det är där jag trivs bäst. Som när jag fastnade i kuddarna och dess färger härom dagen. Eller när jag njuter av en doft och låter den ta med mig på en minnesresa. Mitt vardagliga liv, med Frank och Johan och alla kalkyler och kollegor, stör mig i min själsliga sång. Det livet är möjligtvis det jag gör, men det är inte det min själ vurmar för.

Imorgon ska jag ta sällskap av Lars Winnerbäck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar