tisdag 20 juni 2017

Faser

Allt går i faser. Så är det i alla fall för mig. En tid har jag varit, och jag är inte ur den än, i en fas då jag älskar grönt. Gröna skor, gröna kläder, gröna fat, gröna kuddar - allt som är grönt är skönt. Kanske är det för att jag längtat så efter grönskan som nu äntligen är här i all sin prakt. Jag njuter av min trädgård just därför, för all grönska den bjuder mig på. Har hängt upp lyktor, pyntat med dukar, dynor, blommor, lyktor och nu till och med en matta. Som ett grönt vardagsrum helt enkelt. Mmm. 

Jag är också inne i fasen då mitt hem är min borg. Jag trivs så det känns ända in i själen och helst vill jag bara vara hemma. Denna fas är inte något allmäntillstånd, ibland vill jag bara slänga ut allt jag har och börja om på nytt. Så allt går i faser och just nu njuter jag av att älska mitt hem och min gröna trädgård. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar