lördag 28 november 2015

Yes!

Ända sedan i torsdags har jag grämt mig över att ha sorterat ut en klänning vid senaste garderobsrensningen. En kollega hade en liknande på sig i veckan och var så snygg. Attans! På lunchen igår kollade jag lite på stan och under förmiddagen idag spanade jag i ett par affärer, men nej, ingen sådan klänning. Nyss slog mig att jag har några kassar med kläder i bagaget. Kassar som egentligen skulle ha lämnats på H&Ms klädinsamling för länge sedan, men som lyckats gömma sig och bli bortglömda där bak i bilen. Kunde jag ha sådan tur att klänningen fanns där? Förmodligen inte, men jag hoppade ändå i ett par tofflor och stack ut till bilen. Vad hittade jag i allra första kassen - Klänningen! Ibland är man allt tursam och på måndag ska jag klä mig snygg. Tjohoo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar