lördag 7 november 2015

Nöjd i en annan dimension

Jag är bra på att komma på idéer, drömma och designa inom mig. Dålig på att skrida till verket. Det där ordspråket "inatt smidde jag tusen planer, i morse gjorde jag precis som vanligt" är i högsta grad applicerbart på mig. Slår ibland på mig själv för det. Men så sade mitt lunchsällskap något klokt igår; "kanske räcker det för dig att drömma, det ger kanske tillräcklig tillfredsställelse?" Är det kanske så det är? Rätt skön tanke. Och i ljuset av den är det ju inte så märkligt att inte drivet att förverkliga finns där. I mitt undermedvetna är jag kanske tillfreds redan i mitt fantasistadie.

"Jag har redan köpt sommarstugan, möblerat den och haft gäster tre gånger i min fantasi, och nu har jag blivit mätt på drömmen och behöver inte längre köpa en sommarstuga", så citerade hon en väninna för att belysa vad hon menade. Skriver ned det för att påminna mig själv. 

Det är guld med mysiga luncher där sådana här funderingar diskuteras. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar