lördag 28 november 2015

Lite hemlig

Vi hade en så härlig lägenhet innan vi flyttade till vårt hus. En gammal lägenhet, hade jag drömt om sedan jag var liten, med oväntade skrymslen och prång. Jag blev kär i den redan i den lilla tamburen. Att vi sedan fick möjlighet att renovera vårt våningsplan i det gamla runda trapphuset, och därmed få en mysig undangömd matplats mellan det gamla köket och den lilla balkongen, adderade än mer kärlek. Ibland drömmer jag om att köpa den på nytt när barnen är utflugna och vi vill återvända till stan.

Allt det här kom åter i mina tankar när jag nyss läste dessa, mycket träffande, raderna:
"Jag brukar säga till dem som ska köpa lägenhet att den ska vara lite hemlig, säger mäklaren. Man ska ana rum, man ska se en vinkel, det ska locka men inte avslöja allt."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar