söndag 22 november 2015

Från höna till fjäder

Jag har rätt länge tyckt att jag inte får full stimulans i min jobbvardag. Är väl sådär i sig själv, men en bra sak detta fört med sig är att jag haft energi över att lägga på min inre resa. På att lära känna mig själv, förstå mig själv, mina drivkrafter, mina känslor och mina reaktioner. Spännande. Jag har upptäckt att mina spontana svar inte alltid är de med verkligheten överensstämmande eller de jag önskar de skulle vara. Senaste exemplet på detta är fenomenet drama queen. Spontant skulle jag aldrig klassa mig själv som en sådan, men jo, det är just vad jag är det. Åker med i känslosvallet så det bara tjoar om det. Resultatet blir att det är fullt i min imaginära hönsgård när det hade räckt med en näve fjädrar. Inte konstigt att hjärnan går på högvarv ibland och att det är svårt att sova. Att göra ett fjäder av en låtsashöna, det är något jag ska öva lite på tror jag. Avdramatisera helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar