fredag 7 augusti 2015

Morgonfundering

Givet min och familjens hälsa, är min största lycka att morgonjogga ned till havet, tvätta mig med saltvattentvål vid bryggan och väl hemma igen skumma mjölk till kaffet och toppa med lite kardemumma. Så egentligen behöver inte jag någon hög lön, är ju ganska enkel och billig att göra lycklig. Så tänkte jag när jag skummade mjölken i morse. Nästan så jag hade kunnat säga upp mig och bara vara ledig. Sedan kom jag på att jag ju ändå behöver tjäna så pass mycket att jag har råd att bo nära havet (såvida jag inte vill jogga maratondistanser till mina morgondopp). Och så kom jag på att också shopping och flärd skänker mig en del lycka. Och god mat och dryck. Och andra trevliga upplevelser såsom skidpister och spännande platser. Jag får nog fortsätta jobba med andra ord. Mysigt dock att drömma en stund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar