torsdag 30 juli 2015

Allt är förlåtet

Lite slarvig är jag allt. Var på biblioteket med makens lånekort som jag råkade lämna kvar i maskinen. Som tur var (för mig) fanns det kvar när jag åkte ned på nytt. Skrev en utförlig handlingslista inför ICA-besöket, så lång att barnen "tvingades" med eftersom deras cykelkorgar också behövdes, en lista som jag såklart glömde hemma. Och hux flux var mina nyinköpta röda Ölandstofflor hjälplöst borta, möjligtvis kvarglömda i badhyllan på bryggan, men inte då efter check vid eftermiddagsbadet. Lite ledsen över det, de var så fina, men vet ni - nu när jag kom hem stod de plötsligt prydligt under skohyllan i tvättstugan. Och efter att ha packat upp varorna kunde i efterhand konstateras att handlingslistan blev avbockad i sin frånvaro. Allt slarv förlåtet med andra ord och ordningen återställd på samtliga fronter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar