måndag 6 januari 2014

Leve lättjan!

Vet inte om jag egentligen är så förtjust i det här med nyårslöften. De tenderar att bli så storslagna för att sedan mest rinna ut i sanden. Men jag bestämde mig ändå för något att tänka på inför 2014. Var när jag låg i ett skumbad med ansiktsmask och hårinpackning inför nyårsfesten - "vara så snäll och omtänksam jag bara kan mot mig själv". Och det har jag verkligen varit de här första dagarna på det nya året; jag har gått i pyjamas till långt in på eftermiddagarna, latat mig gränslöst, läst, ruzzlat, badat och tittat på film och ishockey. Och ätit och druckit gott. Tänt ljus och fikat. Känns som ett löfte som jag ska värna om och njuta av också årets övriga 360 dagar. Mmm, om man kan ha en talang i latmannaskap tror jag kanske att jag besitter den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar