lördag 18 februari 2012

Mardröm

Jag hade en orolig dröm inatt. Inte mardröm i dess typiska bemärkelse, men jag var så ledsen i drömmen att det kändes som en marig sådan. Jag har varit inne i en hektiskt jobbperiod en längre tid och det var nog denna stress som spökade inatt. Jag hade hundra bollar i luften och plötsligt blev jag presenterad för en kund från Höganäs. I drömmen växte sig klumpen i halsen allt större och jag fick skynda iväg till ett avlägset rum där tårarna började flöda. Ordet Höganäs fick mig att längta efter en trygg avlägsen barndom (uppvuxen där) och kontrasten till min stress i nuet blev övermäktig. Jag diskuterade med någon och fick fram att jag saknade att vara liten. Att jag ville vara det igen och att den tiden hade försvunnit för snabbt. Där någonstans vaknade jag och när jag kände efter på min kind var den blöt av tårar.

Sorglig dröm. Tror jag ska stressa ned lite och ta hand om mig själv. Kanske var en sådan signal mitt undermedvetna ville skicka?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar